Enterprise Europe Network - Nederland

A

Wilt u zaken doen met Israël? Het Enterprise Europe Network Israël organiseert een Matchmaking Event op 25 juni in Tel Aviv. Meld u nu aan en ervaar wat Israël voor u als ondernemer te bieden heeft. Het evenement vindt plaats naar aanleiding van de economische Missions for Growth van de Europese Commissie aan Israël.

De sectoren

Het matchmakingevenement zal voornamelijk gericht zijn op de onderstaande sectoren:

• Tourism
• Secure Infrastructures
• High-tech
• Advanced Manufacturing

Hoe werkt het?

U kunt zich online aanmelden door uw bedrijfs- en samenwerkingsprofiel op de website te plaatsen. Tevens vindt u hier uitgebreide informatie over de deelnemers, de inhoud en de opzet van de matchmaking. Deelnemers kunnen op basis van de onlineprofielen aangeven met wie en waarover ze willen spreken op 25 juni in Tel Aviv. Een gesprek duurt ongeveer 20 minuten dus u kunt op 1 dag met meerdere mogelijke klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking.

 Deelnemen aan de matchmaking

Inschrijven voor het matchmakingevent kan tot en met 18 juni 2014 door een deelnameprofiel te plaatsen. Daarnaast betalen de organiserende partijen de kosten. U betaalt alleen uw eigen reis- en verblijfkosten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het matchmakingevent? Neem dan contact op met:

Enterprise Europe Network Nederland

Telefoon: 088 042 42 42 of stuur een e-mail naar: info@enterpriseeuropenetwork.nl

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.