Enterprise Europe Network - Nederland

West China

Bent u op zoek naar Chinese ondernemingen actief op het gebied van technologie? Meld u dan nu aan voor dit matchmaking evenement en ontmoet uw toekomstige Chinese partner(s) in Brussel of Praag. 

Onder leiding van EU Project Innovation Centre (Chengdu) en het Enterprise Europe Network West China zal een delegatie van 80 Chinese technologische ondernemingen de landen België, Tsjechië en Duitsland bezoeken. Deze handelsmissie zal plaats vinden in de periode van 11 t/m 21 juni 2014. De Chinese ondernemingen zijn met het oog op technologie opzoek naar partners in Europa voor samenwerking, handel en investeringen. 

De focus

Deze handelsmissie zal gericht zijn op de onderstaande sectoren:

  •  Innovative Cluster, Innovation in research & technology
  •  Information and communications technology (ICT)
  •  Smart City
  •  General Aviation
  •  Bio-pharmacy
  •  Renewable energy, new materials & environmental protection
  •  Precision instrument, mechanical Engineering
  •  Modern agriculture

Deelnemen aan de matchmaking

U kunt zich tot en met 9 juni 2014 via de website aanmelden voor het matchmakingevenement in Brussel (12 juni) en/of Praag (16 juni). De voertaal is Engels en de deelname is gratis.

Hoe werkt het?

Via de website kunt u zich aanmelden en een bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aanmaken. Op basis van onlineprofielen weet u wat partijen vragen en te bieden hebben en kunnen deelnemers voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken. Ongeveer één week voor het matchmakingevenement ontvangt u uw schema met gesprekken. De geplande gesprekken duren circa 20 minuten. Zo kunt u op één dag met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking.

 Vragen?

U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 088 042 42 42 of stuur een e-mail naar: info@enterpriseeuropenetwork.nl

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.