Enterprise Europe Network - Nederland

A

Business coaches kunnen zich nog steeds aanmelden bij de Europese Commissie voor het uitvoeren van coachingsopdrachten voor het MKB Instrument van Horizon2020 (SME Instrument).

Coaches hebben als taak om MKB’s in hun MKB Instrument project te ondersteunen bij het succesvol commercialiseren van hun innovatie.

Het aantal benodigde coaches hangt af van het aantal MKB Instrument projecten dat subsidie toegewezen krijgt per cut-off date. Bij de eerste cut-off date (18 juni 2014) waren dat er in Nederland 5. Deze coaches zijn inmiddels gevonden en hebben of krijgen binnenkort een contract met de Europese Commissie.

Binnenkort zal het EEN-team van RVO de Nederlandse bedrijven bezoeken die bij de cut-off dates van 24 september en 9 oktober jl. voor subsidiëring zijn geselecteerd. Op basis van een behoefteanalyse bij deze bedrijven zullen vervolgens opnieuw coaches uit de database worden benaderd met een specifieke coachingsopdracht.

In de praktijk blijkt dat er vaak behoefte is aan een coach met een zeer specifieke expertise van een bepaalde sector. Hierdoor is het niet altijd makkelijk om de juiste coach te vinden. Geïnteresseerde business coaches met minimaal 5 jaar ervaring met innovatie kunnen zich dus nog steeds in de Europese coach database registreren. Naast dat de coach in contact komt met de meest innovatieve MKB’s in Europa betekent registratie in de database dat men in heel Europa gevraagd kan worden en lid wordt van een nieuwe exclusieve coaching community rond het SME Instrument, met gratis toegang tot coachtrainingen en netwerkevenementen.

Potentiële business coaches kunnen zich aanmelden via de volgende link:
http://ec.europa.eu/eusurvey/runner/businesscoachesSMEI

De call tekst is te vinden op:
http://ec.europa.eu/easme/en/node/27

Meer informatie over het MKB Instrument:
http://ec.europa.eu/easme/sme_en.htm
http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/speciaal-mkb-instrument-horizon-2020

Meer informatie over deze call:
Enterprise Europe Network Nederland

Contactpersoon: Stan Francke
Telefoonnummer: 088-6025259
E-mail: stan.francke@rvo.nl

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.