Enterprise Europe Network - Nederland

De AquaMatch vond plaats op 2 november tijdens de Aquatech Amsterdam en de Amsterdam International Water Week (AIWW). We mochten deze dag 140 deelnemers uit meer dan 30 landen ontvangen met 300+ gesprekken.

Daarnaast werden er tijdens de AquaMatch door verschillende onderdelen (NCP H2020, Eurostars, Partners voor Water en het Octrooicentrum) van RVO presentaties gehouden gericht op het NLse watersector en internationaal ondernemen en het vinden van partners.

Het is een effectieve manier om contact te leggen met partijen buiten ons bestaande netwerk, aldus Pieter de Jong van Wetsus

Het Octrooicentrum verzorgde een interessante sessie hoe gebruik te maken van octrooien (en de octrooidatabase) voor het identificeren van goede kansen voor samenwerking voor zakelijke ontwikkeling.

De matchmaking is kosten-effectief en iedereen is erg open in de communicatie over de wederzijdse mogelijkheden, zegt Ton van der Mesche van AquaFree

 Ernst Noorman, onze nieuwe directeur RVO Internationaal Ondernemen, mochten we ook verwelkomen. Hij werd door EEN meegenomen in de wondere wereld van water en (inter)nationale netwerken.

Zie voor een mooi verslag van deze dag onze video: https://youtu.be/DCK5FjGEokI

Tijdens de Aquatech Amsterdam en AIWW werd er een uitgebreid programma aangeboden met conferenties, workshops en verschillende excursies op het gebied van  proces-, drink- en afvalwatertechnologie. Dit jaar is er het record gevestigd met het aantal van 20.490 bezoekers!!

Binnen één dag hebben we ons netwerk op het gebied van innovatieve afvalwaterbehandeling en het terugwinnen van grondstoffen kunnen uitbreiden, zegt Bastian Etter van het Zwitserse Vuna

Voor meer informatie over de AquaMatch en kansen voor Nederlandse waterbedrijven op buitenlandse markten neem contact op met Janine Kaya.

 

 

 

 

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.