Enterprise Europe Network - Nederland

Koninklijke Utermöhlen is een innovatief bedrijf uit Wolvega dat al in 1901 het snelverband uitvond en daardoor het predicaat Koninklijk mag dragen. Het is een internationaal opererend bedrijf en om op dit vlak nog sterker te worden, zocht het bedrijf contact met het Enterprise Europe Network Noord-Nederland. Nu heeft het bedrijf een agent in Hongarije en voeren ze gesprekken met potentiële samenwerkingspartners in andere landen.

Business Development Manager Joost Steppé nam in 2016 contact op met het Enterprise Europe Network in Noord-Nederland. Utermöhlen zocht partijen in het buitenland die hun producten in hun land op de markt wilden brengen. Al snel identificeerde Enterprise Europe Network uit de database een aantal interessante partijen die mogelijk een goede samenwerkingspartner voor Utermöhlen zijn. “Het Enterprise Europe Network gaf ons snel contactgegevens van interessante partijen. Een Hongaarse partij leverde uiteindelijk een goede match op. ” vertelt Joost Steppé.

Utermöhlen en het Hongaarse Kocsis & Hoffmann Pharma Ltd sloten met elkaar een samenwerkingsovereenkomst. Utermöhlen ondersteunt bijvoorbeeld bij de marketing van de Hongaarse onderneming.

Blijft het bij die ene samenwerking? “We gaan door met het zoeken van partners, zo lopen er nu nog gesprekken tussen Utermöhlen met partijen in andere Europese landen.” Aldus Joost Steppé van Koninklijke Utermöhlen.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.