Enterprise Europe Network - Nederland

AquaMatch Banner2015

Op 5 november 2015 vond de 4e editie van de AquaMatch plaats tijdens de Aquatech Amsterdam.

In totaal hadden 170 bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten uit de internationale watersector zich ingeschreven. 30 landen waren vertegenwoordigd om meer dan 400 gesprekken te voeren voor het vinden van (zaken)partners. Daarnaast was er ook veel interesse voor de informatiesessie’s over Horizon 2020, Eurostars, LIFE en Partners voor Water.

Aquamatch 2015 1AquaMatch 2015 4

De deelnemers van de AquaMatch 2015 vonden het een inspirerende en bruisende dag. Op het gebied van ontzilting en het behandelen van drinkwater zijn al internationale samenwerkingen ontstaan.

 

 

Na de eerste feedback heeft 65% het evenement als “excellent” en “good” (35%) beoordeeld. In de komende maanden gaan we monitoren wat er daadwerkelijk uit de gesprekken is voortgekomen.

 

Succesvolle samenwerking n.a.v. AquaMatch 2013

Het opvolgen van de AquaMatch 2013 heeft al veel mooie samenwerkingen opgeleverd. Bijvoorbeeld voor Jos Nijhof van Inter Act een NL bedrijf actief in software voor telemetrie, wat gebruikt kan worden in water- en rioolbeheersystemen. Hij vond tijdens de AquaMatch 2013 een Duitse zakenpartner.

Dat was hét startpunt om met elkaar samen te werken, zegt Nijhof. ‘We zagen dat we elkaar goed konden aanvullen. Het gevoel was zo goed dat we onze technologie combineerden en er een octrooi voor hebben aangevraagd. En dat allemaal naar aanleiding van de AquaMatch

Video verslag:

Bekijk het verslag van deze bruisende 4e editie van de AquaMatch 2015 op Youtube! https://www.youtube.com/watch?v=9v8lM7LXLQ0

Meer informatie:

De AquaMatch werd georganiseerd door Enterprise Europe Network, onderdeel van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Meer informatie over de AquaMatch vindt u op www.b2match.eu/aquamatch2015

Contact:

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het vinden van een buitenlandse zakenpartner? Neem dan contact op met Janine Kaya (janine.kaya@rvo.nl)

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.