Enterprise Europe Network - Nederland

Van 28 t/m 30 november vond de WindEurope beurs plaats in Amsterdam. Dit is één van de grootse beurzen in Europa op het gebied van wind op zee én wind op land.

EEN Nederland/RVO organiseerde tijdens deze beurs de matchmaking. Zij deed dit samen met EEN collega’s uit Frankrijk, Schotland, Engeland, Spanje en Duitsland. Aan de matchmaking deden 85 deelnemers mee, waarvan 29 Nederlandse bedrijven. Gezamenlijke vonden er ruim 150 gesprekken plaats.

Op de beursvloer was een groot Holland Paviljoen waar 34 Nederlandse bedrijven stonden. Op de maandag voorafgaand aan de beurs organiseerde RVO de eerste succesvolle Masterclass Dutch Offshore Wind Energy Policy.

Voor meer informatie over de Wind Energy Matchmaking 2017 en kansen voor Nederlandse bedrijven in de windenergie sector kunt u contact opnemen met Kees Mokveld.

 

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.