Enterprise Europe Network - Nederland

winddays jun2016Op 15 en 16 juni vonden de Winddagen 2016 plaats in het WTC in Rotterdam. Dit tweedaags netwerk evenement bestond uit een beurs, een conferentie en een internationale matchmaking.

Deze internationale matchmaking werd georganiseerd door EEN. Voor de matchmaking hadden zich 97 bedrijven uit 9 landen (O.a. Korea en Japan) ingeschreven. In het totaal hebben er ruim 135 gesprekken plaatsgevonden. Het was de eerste keer dat EEN de matchmaking tijdens de Winddagen organiseerde. We kijken terug op een succesvolle bijeenkomst.

Aan de beurs werd door 70 bedrijven deelgenomen. Het conferentiegedeelte bestond uit meer dan 40 lezingen en sessies over uiteenlopende onderwerpen die verband houden met windenergie in de volle breedte.

De Winddagen werden bezocht door ruim 1800 bezoekers, minister Kamp was een van hen.

Voor meer info kunt u contact opnemen met Kees Mokveld.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.