Enterprise Europe Network - Nederland

Hierbij nodigt de Water Alliance u uit om deel te nemen aan het Webinar VIDA – financieringsmogelijkheden beschikbaar voor Nederlandse MKB-bedrijven.

Tussen 8 juni 2020 en 10 augustus 2020 hebben MKB-bedrijven die willen innoveren in de voedselketen de mogelijkheid om hiervoor een voucher te ontvangen van maximaal € 5.000.

Op donderdag 25 juni zullen we tijdens een Webinar verder ingaan op de voorwaarden en de mogelijkheden. Zo moet u als bedrijf actief te zijn in de voedingssector, de watersector, de energiesector of in de KET, wilt u in aanmerking komen voor een voucher.

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten of u in aanmerking kunt komen voor een voucher? Meld u dan uiterlijk woensdag 24 juni aan voor het Webinar via deze link. We hopen u de 25e juni virtueel te verwelkomen!

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.