Enterprise Europe Network - Nederland

18 Maart 10:00-11:00 uur

Welke vorm van export je kiest, direct of indirect, hangt af van vele factoren. Allereerst welk product wil je exporteren, is dit product wel geschikt voor de markt die je op het oog hebt? Wat is de omvang van de exportmarkt? En welk belang/aandeel wil je daarin realiseren?

Hanna van der Stok – Sr.Lecturer Business and Strategic Innovation Management, en collega van het Enterprise Europe Network, en Tom Smit- Export manager Score Tolbert zullen hun kennis delen omtrent de internationale marktentree strategie. Hannah werkt sinds 2014 bij Hanze Hogeschool Groningen, komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en heeft gewerkt op het gebied van marketing en productontwikkeling, o.a. voor non-profit en overheidsinstellingen in Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Nederland.

Registreer hier!

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.