Enterprise Europe Network - Nederland

Voys is dé Nederlandse aanbieder van zakelijke telefonie voor SME’s. Wij leveren een telefoniecentrale in de cloud waarmee bedrijven optimaal bereikbaar zijn en de vrijheid hebben om volledig locatieonafhankelijk te werken! Iedere maand mogen we in Nederland enorm veel leuke, nieuwe klanten verwelkomen. Voys wil haar prachtige dienstverlening niet alleen beperken tot Nederland en daarom openen we halverwege 2015 onze Belgische vestiging.

Om van Voys België een succes te maken, zijn we per direct op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

Zelfstandig & verantwoordelijk
Voys is een organisatie zonder management en functies. Wij geloven dat iedereen verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar eigen werk en dat, als je een rol vervult binnen een organisatie, je niet alleen die dingen oppakt waarvoor je verantwoordelijk bent gesteld. Solliciteer je voor de rol van adviseur, dan weet jij van jezelf dat je zelfstandig kunt werken en met veel verantwoordelijkheid om kunt gaan. Tegen starters hebben wij geen bezwaar!

Commercieel, communicatief & een beetje lef
We zijn op zoek naar iemand die kan werken in een organisatie waar verandering de maatstaf is, iemand die een commerciële instelling heeft, die communicatief vaardig is en het lef heeft om zelf beslissingen te nemen.

Avontuurlijk & meertalig
Het is belangrijk dat je bereid bent om voor een bepaalde periode in Nederland te werken en daarna wellicht te verhuizen naar Belgie. Ook moet je het niet bezwaarlijk vinden om te reizen. Voor deze rol zoeken wij iemand die zowel de Nederlandse als Franse taal beheerst in woord en geschrift.

Leergierig & gevoel voor techniek
In je startperiode leren we je in onze Nederlandse vestiging alle kneepjes van het VoIP-vak. Hoewel dat geen hogere wiskunde is, is het fijn als je affiniteit met techniek hebt en bijvoorbeeld een internetkabel van een stroomkabel weet te onderscheiden. Ook hoef je geen verstand te hebben van telecom. Wij hebben een zeer ervaren opleider in dienst, die jou alle kneepjes van het telecomvak bij gaat brengen.

Wat ga je doen?
Als adviseur van Voys zorg je ervoor dat ieder bedrijf een advies op maat krijgt. Bedrijven nemen contact op met jou en jij gaat op hun ‘directeursstoel zitten’, zoals we dat bij Voys zeggen. Jij adviseert bedrijven over hun telefonische bereikbaarheid, helpt ze bij het aansluiten en bent hét aanspreekpunt bij vragen.

Waar werk je?
In de beginperiode werk je in Nederland, waar je de bedrijfscultuur en de manier van werken leert kennen. Natuurlijk pendel je dan al zo af en toe op en neer naar het Belgische. Als de tijd rijp is, ga je samen met een Nederlandse collega permanent in Antwerpen werken om daar onze Belgische klanten te adviseren. Afhankelijk van onze groei komen daar gauw nieuwe collega’s bij.

Het grootste deel van je tijd besteed je aan het helpen van jouw eigen klanten. Dat doe je voornamelijk telefonisch en via de mail op kantoor, maar bij grotere bedrijven soms ook ‘in real life’. Daarnaast vinden we persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Je krijgt dan ook de ruimte om te werken aan projecten om ons Belgische bedrijf nog beter te maken. Hierdoor ontdek je wat je leuk vindt en waar je goed in bent!

Over Voys

Wat wij doen?
Voys levert VoIP-telefonie voor de zakelijke markt; een telefoniecentrale in de cloud die bedrijven via een app op hun mobiel gebruiken. Het grote voordeel voor bedrijven? Altijd en overal bereikbaar! Via de Voys app kun je bellen met je vaste zakelijke telefoonnummer. Hierdoor zijn medewerkers altijd en overal bereikbaar, hebben ze door het vaste telefoonnummer toch een zakelijke uitstraling en blijven ze de gemakken van een normale telefoniecentrale behouden.

Filosofie
Wij willen de zakelijke telecommarkt een stukje mooier willen maken. Dat is de reden van ons bestaan. Dat doen we door in alles open, persoonlijk en ondersteunend te zijn. Een klant van Voys krijgt een vast contactpersoon met verstand van zaken en kan alle diensten per dag aanvragen en opzeggen. Bovendien zijn alle gespreksgegevens tot in het kleinste detail te bekijken via een eigen online beheeromgeving. Het contact dat je hebt met klanten is gebaseerd op gelijkwaardigheid.

Om dit doel te bereiken, beperken we ons niet tot de landsgrenzen en daarom breiden wij uit naar België.

Wat bieden wij?
Je krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen in een leuk en jong team bij een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Bovendien krijg je daarna de kans om aan het begin te staan van een mooie Belgische onderneming in Antwerpen. Je krijgt een prima salaris, elke dag goede koffie en een heerlijke lunch.

Is dit jouw nieuwe baan?
Spreekt deze vacature jou aan en sta je te springen om onze Belgische vestiging tot een succes te maken? Stuur dan een goed verhaal over de combinatie ‘jij + Voys’ naar Anniek (anniek.ottens@voys.nl) of Steven (steven.buurma@voys.nl).

Na een goed gesprek loop je een dag mee, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Als je vragen hebt dan mag je ons altijd contacteren. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.