Enterprise Europe Network - Nederland

Op woensdag 24 juni organiseert het RVO in de Domtorenzaal bij RVO in Utrecht van 9:30-11:30 uur een voorlichtingsbijeenkomst over Europese fondsen voor de circulaire economie. Tegen die tijd zijn de contouren van het Horizon 2020 programma voldoende bekend om alvast een beeld te kunnen geven van welke calls eraan komen in het najaar 2015 en voorjaar 2016; ook het LIFE programma is dan al geopend.

Deze bijeenkomst is gericht op adviseurs en intermediaire organisaties uit ons netwerk, zodat men zich vast kan voorbereiden op het eventueel indienen van voorstellen. In oktober verwachten we een grotere  publieke bijeenkomst te organiseren voor het NLse bedrijfsleven (liefst in samenwerking met de ROMs).

Programma
09:30-10:00
Ontvangst met koffie en registratie

10:00-10:25
Introductie in Horizon 2020 en LIFE en relevante calls voor circulaire economie (John Heynen, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)

10:25-10:45
Mogelijkheden voor de Circulaire Economie in INTERREG (Gé Huismans, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)

10:45-11:00
Financiële instrumenten (Koert Ruiken, Ministerie van IenM)

11:00-11:30
Gelegenheid tot vragen stellen en discussie en netwerken (Moderatie: Ellen Hoog Antink, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)

Aanmelden
Wilt u zich oriënteren op kansen voor financiering uit Europa op het gebied van de circulaire economie, meld u zich dan aan via: horizon.environment@rvo.nl. U ontvangt van ons een bevestiging van uw aanmelding.

Wij zien u graag op woensdag 24 juni bij RVO in Utrecht!

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.