Enterprise Europe Network - Nederland

Van 6 t/m 8 juni vond de Offshore Wind Energy beurs plaats in London. Dit is één van de grootse beurzen in Europa op het gebied van wind op zee. 

EEN Nederland/RVO organiseerde tijdens deze beurs de matchmaking. Zij deed dit samen met EEN collega’s uit Frankrijk, Schotland, Engeland, Spanje, Noorwegen en Duitsland. 

Aan de matchmaking deden 18 Nederlandse bedrijven mee. Gezamenlijke voerden ze bijna 100 gesprekken.

Op de beursvloer was een groot Holland Paviljoen waar 24 Nederlandse bedrijven stonden. Elders op de beurs stonden nog meer Nederlandse bedrijven. 

Voor meer informatie over Offshore Wind Energy, de matchmaking en kansen voor Nederlandse bedrijven op de offshore energy markt neem contact op met Kees Mokveld. 

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.