Enterprise Europe Network - Nederland

Op 1 juli jl. is in Düsseldorf de Tour de France 2017 van start gegaan. Op de dagen ervoor werd door Enterprise Europe Network een aantal activiteiten georganiseerd die in het teken stonden van sport, innovatie en business.

Op donderdag 29 juni werd met een delegatie bedrijven uit Nederland, Vlaanderen en Duitsland een company visit gebracht aan Noordrijn-Westfalen. Hierbij werden Medicoreha, de Deutsche Sporthochschule en Covestro bezocht.

Op 30 juni werd een matchmaking evenement georganiseerd waaraan ruim 100 ondernemers uit 9 landen deelnamen. Tijdens deze bijeenkomst werd door Ton Lansink, Consul-Generaal van Nederland in Düsseldorf, voor het eerst de SportTech Innovation Prize uitgereikt aan de meest veelbelovende start-up op het gebied van sportinnovatie. Het bedrijf dat deze prijs in ontvangst mocht nemen was REIN4CED uit Leuven. REIN4CED ontwikkelt en produceert vezelversterkte polymeercomposieten. Deze combinatie van koolstof- en staalvezels is een lichtgewicht alternatief voor staal en aluminium in structurele toepassingen in o.a. sportuitrusting (fietsen), auto-industrie en lucht- en ruimtevaart.

Meer informatie en een overzicht van de deelnemers kunt u vinden op
https://www.b2match.eu/sporttechmatch2017 of neem contact op met stan.francke@rvo.nl

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.