Enterprise Europe Network - Nederland

SheffieldOp donderdag 10 september van 14:00 uur tot 17:50 uur nodigen Business Sheffield, het NBSO in Manchester en samenwerkingspartners (o.a. KvK, EEN, UKTI, RVO.nl en NBCC) u uit in Rotterdam om kennis te maken met een delegatie van Britse bedrijven die interesse hebben in de Nederlandse markt.

De 12 bedrijven uit Sheffield zijn actief in uiteenlopende sectoren en op zoek naar partners en afnemers. Omdat de bedrijven in het Verenigd Koninkrijk al succesvol actief zijn, bieden ze tevens nieuwe marktingangen voor Nederlandse bedrijven die de oversteek naar het VK willen maken of hun aanbod in Europa willen uitbreiden. Kortom,genoeg redenen om deel te nemen aan deze bijeenkomst en u aan te melden!

Voor wie?

Deze netwerkbijeenkomst is met name interessant indien u
  • als distributeur of agent wil optreden voor Britse bedrijven;
  • op zoek bent naar nieuwe, innovatie producten om aan uw aanbod toe te voegen;
  • kennis uit wil wisselen met collega-ondernemers uit het Verenigd Koninkrijk en Nederland;
  • op zoek bent naar een nieuwe afzetmarkt;
  • Vrijblijvend advies wil over de marktkansen in het VK

Aanmelden

Een overzicht van de deelnemende Britse bedrijven vindt u hier.
U kunt zich gemakkelijk en kosteloos aanmelden via de volgende link: AANMELDEN.
Deelname is kosteloos, aanmelden verplicht. Na uw digitale aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en een routebeschrijving.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Netherlands Business Support Office in Manchester op +44 (0)161 834 6033 of events@nbso-manchester.co.uk

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.