Enterprise Europe Network - Nederland

Dé gesprekstafel om innovatieve projecten, technologieën en (strategische) vraagstukken sneller verder te brengen

Je werkt (samen) aan een innovatief idee, vraagstuk, project of vernieuwende technologie. Je hebt hierbij de hulp van meerdere partijen nodig om het idee sneller verder te brengen en concreter te maken. Dan is de Matrix dé plek om in gesprek te gaan!

Wat is de Matrix en wat kan het voor jou betekenen?

De Matrix is een gesprekstafel waar verschillende partners/organisaties uit het Noorden hun krachten bundelen. Met hun kennis, ervaring, brede netwerken en korte lijnen in de wereld van vernieuwing en innovatie, willen zij in de vroege fase van een innovatief idee initiatiefnemers gerichter verder helpen in de zoektocht waarin zij zich met regelmaat bevinden. Of in de knelpunten waar zij tegenaan lopen. Dit doen zij door tijdens een rondetafelgesprek te sparren over het innovatieve idee, vraagstuk, project of de nieuwe technologie. Het idee wordt waar nodig samen aangescherpt, kennis en ervaringen met elkaar gedeeld en vervolgens worden er verbindingen gelegd naar de juiste kanalen, netwerken, personen of subsidies die iemand nodig heeft. Met als uiteindelijke doel: ideeën en innovaties – waarbij de hulp van meerdere partijen belangrijk is – gezamenlijk sneller verder brengen (1 + 1= 3!). Voor een nóg mooier en sterker Noord-Nederland.

Wil jij sparren met de Matrix? Ga in gesprek!

De stoelen aan de Matrixtafel worden gevuld door relevante partijen uit het noordelijke innovatie eco-systeem. Denk hierbij aan: businessdevelopers van kennisinstellingen en innovatiehubs, de NOM, het SNN, Ynbusiness en de drie noordelijke provincies. De Matrix komt ongeveer één keer in de zes weken samen tijdens een rondetafelgesprek.

Wil je meer informatie over de Matrix zoals: wie zitten er in de Matrix, wanneer vindt de Matrix plaats en hoe kom ik direct in contact? Ga dan naar deze pagina voor meer informatie over de Matrix.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.