Enterprise Europe Network - Nederland

space-international-veehouderij-samengesteld
Afgelopen week werd voor de 30e keer de SPACE, de internationale vakbeurs voor de veehouderij in Rennes gehouden. Waren er in 1986 vanuit Nederland maar 4 standhouders, dit jaar een kleine 60!
Ook voor de matchmaking die EEN er organiseerde, was weer veel belangstelling uit Nederland. Maar liefst 20 bedrijven hadden zich aangemeld om mee te doen met de matchmaking. Dat was na Spanje, de grootste groep buitenlandse deelnemers.

Toevoeging: Op deze beurs waren veel bedrijven uit Franstalig Afrika. Nederlandse deelnemers vonden de matchmaking dan ook een ideale springplank naar de Afrikaanse markt!

De Nederlandse bedrijven die meededen waren vooral actief in veevoer en stalinrichting.

Meer informatie: Annemarie Dèstree

 

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.