Enterprise Europe Network - Nederland

Het Noordelijk bedrijfsleven exporteert jaarlijks voor miljoenen euro’s. Deze export biedt de bedrijven allerlei mogelijkheden om nieuwe afzetmarkten te vinden en meer omzet te behalen. Op initiatief van een aantal noordelijke ondernemers en de provincies bieden de Kamer van Koophandel en drie Hogescholen exporterende MKB’ers die nieuwe kansen willen creëren, de mogelijkheid om deel te nemen aan de Exportcarrousel “Grenzeloos Groeien Met Export”. Tijdens dit project vergroot u in vijf maanden uw kennis van nieuwe markten, krijgt u praktische informatie en staat ons netwerk voor u klaar.

Gedurende dit project stapt u in een Exportcarrousel en gaat u tijdens vijf bijeenkomsten concreet aan de slag met het ontwikkelen en uitvoeren van uw exportbeleidsplannen. U maakt deel uit van een groep ondernemers en wisselt kennis en ervaring met elkaar uit. U kunt gedurende het hele traject gebruik maken van de expertise van diverse exportspecialisten.

DE VOORDELEN VAN DIT PROJECT ZIJN DAT:

  • u leert van de ervaring van ondernemers die al jarenlang exporteren;
  • u kunt gebruikmaken van de kennis van de docenten van de Hanzehogeschool;
  • de adviseurs van de Kamer van Koophandel klaarstaan om kennis met u delen;
  • u praktische ondersteuning krijgt van vierdejaarsstudenten die worden begeleid door een docent (geen stage).

PRAKTISCHE ZAKEN
Dit project start met acht tot twaalf ondernemers per provincie en loopt van half september 2015 tot en met eind januari 2016. Dit project wordt financieel ondersteund door diverse partners, waardoor uw financiële bijdrage beperkt wordt tot € 500,- per bedrijf. Voor dit bedrag neemt u deel aan vijf bijeenkomsten, ontvangt u uitgebreide adviezen van een netwerk van specialisten en kunt u opdrachten laten uitvoeren door studenten. Door het werken met de Exportcarrousel stappen er telkens weer nieuwe ondernemers in het netwerk.

AANMELDEN EN MEER INFORMATIE
Wilt u nieuwe kansen scoren met export? Meldt u zich dan aan voor dit project bij Tonnie van de Koolwijk. Dit kan via e-mail tonnie.vande.koolwijk@kvk.nl of telefonisch via 06 – 51 87 29 44. Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met Rikus Stuut van de Kamer van Koophandel.
Dit kan via e-mail rikus.stuut@kvk.nl of telefonisch via 06 – 2025 4835

GRENZELOOS GROEIEN MET EXPORT SAMEN DEWERELD ROND

Grenzeloos Groeien Met Export is een initiatief van Noordelijke ondernemers in samenwerking met: De Exportcarrousel

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.