Enterprise Europe Network - Nederland

Op 14 maart 2019 organiseert het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid het Gevaarlijke Stoffen Innovatiefestival. Tijdens deze bijeenkomst wordt aandacht besteed aan praktische innovaties voor veilig werken met gevaarlijke stoffen.

Een op de zes werknemers in Nederland heeft te maken met gevaarlijke stoffen tijdens het werk. Een belangrijke vraag is: hoe kan anno 2019 de veiligheid voor werknemers worden gewaarborgd?

Tijdens dit festival wordt u geïnformeerd over de nieuwste instrumenten en methodes om gezond en veilig te werken met gevaarlijke stoffen. Van invalshoeken om gevaarlijke stoffen te vervangen tot praktijkvoorbeelden van innovatieve bedrijven in de finale van de Goede Praktijken Competitie.

Het Gevaarlijke Stoffen Innovatiefestival vindt plaats op donderdag 14 maart 2019 van 13:00 tot 17:00 uur in de DeFabrique in Utrecht. Met o.a. Staatssecretaris Tamara van Ark, een innovatiemarkt op het gebied van de arbeidshygiënische STOP-strategie en de prijsuitreiking van de Goede Praktijken Competitie.

Graag nodigen we u uit hierbij aanwezig te zijn.  Meld u zich aan via deze link en ontvang binnenkort het volledige programma.

Als ambassadeur bij het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk (EU-OSHA) verleent het team Enterprise Europe Network van RVO publicitaire steun aan dit evenement.

Meer informatie:

Ton Durieux
Enterprise Europe Network
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
+31 (0)88 602 10 60
ton.durieux@rvo.nl

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.