Enterprise Europe Network - Nederland

IMG_20140604_001041

Op 29 juli 2014 heeft de Europese Unie (EU) besloten een pakket sancties aan te nemen ten aanzien van de Russische Federatie.

Het aangekondigde pakket heeft gevolgen voor Nederlandse ondernemers. Alle ondernemers die vragen hebben over deze sancties kunnen terecht bij het ondernemersloket van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

Ondernemers kunnen tijdens kantooruren (van 9.00 tot 17.00 uur) rechtstreeks bellen met het ondernemersloket op: 088 042 42 42, keuzeoptie: Internationaal ondernemen.

Vragen kunnen ook gesteld worden via het contactformulier. Kies Internationaal ondernemen en vermeld bedrijfsnaam + sancties Rusland. RVO.nl streeft ernaar u binnen 2 werkdagen een reactie te geven.

Informatie zal beschikbaar worden gesteld op deze website.

Meer informatie over de sancties.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.