Enterprise Europe Network - Nederland

jaarboek-sports-industry-groepsfoto-eindhovenOp 13 december vond de presentatie van het jaarboek Holland Sports & Industry plaats op het hoofdkantoor van DLL in Eindhoven. Er waren een drietal gastsprekers: dhr. Carlo van Kemenade(COO DLL), dhr. Toon Gerbrands (algemeen directeur PSV) en Stan Francke (Enterprise Europe Network / RVO). Zodoende waren het bedrijfsleven, de sport en de overheid vertegenwoordigd in het programma.

Stan Francke van het Enterprise Europe Network (EEN) sprak over het internationaal ondersteunen van MKB-bedrijven door middel van het matchmaking platform van EEN en de events die zij hiervoor organiseren. Zo komen er maandelijks enkele tientallen partnerverzoeken vanuit heel Europa binnen bij EEN in Nederland op het gebied van sport. Dankzij de samenwerking van EEN met onder andere Orange Sports Forum worden deze verzoeken opgepakt door Nederlandse bedrijven.

http://www.orangesportsforum.com/nieuws/

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stan Francke.

 

 

 

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.