Enterprise Europe Network - Nederland

Oranje Handelsmissiefonds (OHMF)

 

Gezocht: succesvolle Nederlandse ondernemers met internationale ambities. Het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) zoekt onderscheidende ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf met een exportdroom.

Het maakt daarbij niet uit of u al in het buitenland actief bent of juist een nieuwe markt wilt betreden. 10 winnaars krijgen een jaar lang hulp om de stap naar het buitenland succesvol te zetten.

Inschrijven voor het OHMF is nu mogelijk op de OHMF website.

10 bedrijven

Het Oranje Handelsmissiefonds is 8 jaar geleden opgericht door de ING, KLM, MKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Ieder jaar maken 10 bedrijven kans op ondersteuning bij het opbouwen van een internationaal netwerk. Vaak hebben deze bedrijven zelf niet het netwerk of de armslag om zelfstandig de buitenlandse markt te verkennen. Het Oranje Handelsmissiefonds helpt deze ondernemers daarbij.

Waarom meedoen?

Voor de winnaars van het fonds openen er letterlijk deuren in het buitenland, die normaal gesloten blijven. Zij gaan op handelsmissie en komen in contact met mensen die ze normaal niet spreken. Dat draagt allemaal bij tot het bereiken van hun hogere doel: sneller starten in het beoogde exportland. Sommige eerdere winnaars verwerkten al binnen een jaar hun eerste buitenlandse orders.

Als winnaar krijgt u onder andere advies van experts van RVO, Evofenedex en ING. RVO brengt u in contact met de Nederlandse ambassades in het buitenland en verzorgt de handelsmissie. Tijdens deze missie ontmoet u potentiële handelspartners. Hierna ziet u uw internationale netwerk groeien.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor deelname aan het Oranje Handelsmissiefonds. Inschrijven kan van 3 augustus tot 2 november 2020 via de OHMF website.

Deelname is gratis. Een jury selecteert 10 winnaars. De jury bestaat uit experts op het gebied van internationaal zakendoen. Zij kiezen de winnaars op basis van de kracht van hun product of dienst, hun ambitie en de motivatie om in een bepaald land succesvol te zijn.

OHMF in de praktijk

Foto OHMF Filmpje Winaar 2017

Bekijk voor meer inspiratie onderstaande YouTube-video’s van eerdere winnaars of lees hun succesverhalen.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.