Enterprise Europe Network - Nederland

bannerFI-NL

Van 27 t/m 29 oktober komen 12 Finse bedrijven, universiteiten en organisaties kennis vergaren en contacten te leggen op het gebied van de BioBased Economy (BBE) in Nederland. Het Enterprise Europe Network nodigt Nederlandse ondernemers en organisaties uit om deze Finse organisaties te spreken op dinsdagmiddag 28 oktober in Wageningen. De interesse van de bedrijven en onderzoekers is divers en betreft o.a. composteren van slachtafval van pluimvee, de combinatie van voedselproductie en kweekvis, pyrolyse voor het omzetten van biomassa in brandstof en onderzoekssamenwerking binnen Europese programma’s.

Op onze website ziet u wie er komen en waar de interesse van de Finse bedrijven naar uitgaat: www.b2match.eu/bbe-fi-nl. Wanneer u één of meerdere organisaties wilt ontmoeten kunt u zich op deze site eenvoudig registeren en een gesprek aanvragen.

Dit bezoek is geïnitieerd door het Finse TEKES (Finnish Funding Agency for Innovation) en wordt uitgevoerd door het Enterprise Europe Network waar de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland deel van uitmaakt. Het doel van het Enterprise Europe Network en van deze missie is het leggen van internationale contacten tussen bedrijven en organisaties voor onderzoek, innovatie en handel.

Tijd: Dinsdagmiddag 28 oktober van 14:00 uur tot 18:00 uur.

Locatie: Speakerscorner van Impulse, Futurum, gebouw 115 op de Campus van Wageningen UR, Stippeneng 2, 6708 WE Wageningen.

Meer informatie vindt u op de website www.b2match.eu/bbe-fi-nl

Of neem contact op met:

Michelle Lemmers 088 602 1647 michelle.lemmers@rvo.nl

Mylène Mesters 088 602 5669 mylene.mesters@rvo.nl

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.