Enterprise Europe Network - Nederland

22 april 2015 – Om het innovatiepotentieel van ondernemers in diverse stadia van product-, dienst en kennisontwikkeling beter te benutten en te ondersteunen is Energy Valley in samenwerking met diverse partners het project Enterprise Europe Network gestart. Kleine en middelgrote ondernemers in Noord Nederland hebben een groot potentieel om innovaties te ontwikkelen die een positief effect hebben op de werkgelegenheid en dat ondersteunen we graag.

Europees netwerk over 50 landen
Het Enterprise Europe Network (EEN) bevindt zich in meer dan vijftig landen en wordt uitgevoerd door circa zeshonderd organisaties die bedrijven helpen om optimaal gebruik te maken van kansen op de Europese interne markt. Alle diensten worden kosteloos door het netwerk aangeboden.
Strategische ondersteuning

Het Enterprise Europe Network in Noord Nederland voorziet in verschillende diensten om ondernemers op weg te helpen bij innoveren en zaken doen in Europa. Vanuit vraag of behoefte helpt het netwerk ondernemers bij:

  • het vinden van strategische internationale partners,
  • financieringsmogelijkheden,
  • adviseert het over intellectueel eigendom en
  • geeft het informatie over relevante Europese wet- en regelgeving.

Noordelijke clusterorganisaties
Het Enterprise Europe Network Noord Nederland is een samenwerkingsverband tussen de noordelijke clusterorganisaties op het gebied van agrifood, sensor technologie, water, healthy ageing en energie. Energy Valley kan u op weg helpen als u internationaal zaken wilt doen in de EU of gerelateerde vragen heeft.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.