Enterprise Europe Network - Nederland

Op 23 en 24 oktober vond de Offshore Energy beurs plaats in Amsterdam. Dit is één van de grootse beurzen in Europa op het gebied van offshore energie (wind op zee, maritieme energie én olie en gas).
EEN Nederland organiseerde tijdens deze beurs de matchmaking. Zij deed dit samen met EEN collega’s uit o.a. Frankrijk, Schotland, Engeland, Spanje en Duitsland. Aan de matchmaking deden 112 bedrijven mee uit 25 verschillende landen. Op de beursvloer was een groot Holland Paviljoen en bovendien verzorgde RVO Wind op Zee tijdens de beurs een Wind & Water & Work stand en een aantal lezingen in het conferentieprogramma.
Het Programma Energie Internationaal was betrokken bij de International Trade Missions Lounge waar delegaties werden ontvangen uit onder meer: Korea, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Noorwegen.

Meer informatie: Kees Mokveld of Henk van Elburg

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.