Enterprise Europe Network - Nederland

Het Enterprise Europe Network organiseert op 13 juni een matchmakingevenement in Istanbul, Turkije. Dit vindt plaats op de Recycling, Environmental Technologies and Waste Management Fair 2014 (REW).

De matchmaking staat open voor overheidsorganisaties, universiteiten en onderzoeksinstellingen, agenten en distributeurs.

Recycling

Duurzame energie en milieutechnologie
Tijdens het evenement ontmoeten ondernemers en onderzoeksinstellingen op het gebied van duurzame energie en milieutechnologie elkaar. Hierdoor kunnen zij een handelsrelatie opbouwen of technologie uitwisselen. Er zijn ook bedrijven die partners zoeken om in een consortium mee te dingen naar Europese onderzoeksprojecten.

REW Istanbul 2014-beurs
Van 12 tot en met 14 juni vindt de REW Istanbul 2014-beurs voor de 10e keer plaats. De beurs biedt uitstekende gelegenheid voor:

•kennis opdoen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van afval, afvalwater en waterzuivering en duurzame energie;
•bekijken van de verschillende machines, technologieën, producten en diensten op het gebied van milieutechnologie;
•kennis opdoen bij de paneldiscussies en themabijeenkomsten;
•interessante contacten leggen met bedrijven die uw product of technologie kunnen gebruiken of verder kunnen brengen.

Deelname is kosteloos. U kunt een profiel aanmaken en gesprekspartners selecteren op de website http://www.een-b2b.org/REWIstanbul2014

Meer informatie en inschrijven: Janine Kaya janine.kaya@rvo.nl of Michelle Lemmers michelle.lemmers@rvo.nl van Enterprise Europe Network Nederland.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.