Enterprise Europe Network - Nederland

Hoe reageert uw onderneming op de Coronacrisis?

Ondernemen in de anderhalve-meter economie; de uitdaging waar elke ondernemer nu voor staat. Welke kansen zien uw collega ondernemers in de regio? En welke goede ideeën kunt u naar aanleiding daarvan opdoen?

Tijdens het webinar “ondernemen in de anderhalve-meter economie” presenteert lector Marketing & Ondernemen Karel Jan Alsem de uitkomsten van het onderzoek dat hierover onder mkb-ondernemers is gehouden. Online marketing expert Wolter van der Weide maakt het daarna gelijk concreet: in een overzichtelijk aantal stappen online ondernemen in de anderhalve-meter economie.

De Coronacrisis raakt iedereen. Het heeft veel gevolgen voor elke onderneming. Hoe anticipeert uw onderneming hierop? Een groot deel van de mkb-ondernemers ziet de (nabije) toekomst toch positief, blijkt uit onderzoek in opdracht van het lectoraat Marketing & Ondernemen van de Hanzehogeschool Groningen en Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO). Tijdens dit webinar hoort u de mening van collega-ondernemers, wellicht bieden deze u nieuwe ideeën om sterker uit deze crisis te komen.

Tijdens dit lunchwebinar presenteert lector Karel Jan Alsem de meest opvallende & inspirerende uitkomsten van het onderzoek. En vertelt online expert Wolter van der Weide van online marketing bureau Daar-om hoe je daar als bedrijf direct mee aan de slag kunt.

​Bent u benieuwd naar de uitkomsten van het onderzoek meld u zich dan nu aan voor het (online) lunchwebinar op donderdag 4 juni 2020 van 12.30 – 13.30 uur.

Ja, ik meld me aan

U ontvangt een dag van tevoren een link naar het webinar om te kunnen deelnemen.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.