Enterprise Europe Network - Nederland

Hoe reageert uw onderneming op de Coronacrisis?

Ondernemen in de anderhalve-meter economie; de uitdaging waar elke ondernemer nu voor staat. Welke kansen zien uw collega ondernemers in de regio? En welke goede ideeën kunt u naar aanleiding daarvan opdoen?

Tijdens het webinar “ondernemen in de anderhalve-meter economie” presenteert lector Marketing & Ondernemen Karel Jan Alsem de uitkomsten van het onderzoek dat hierover onder mkb-ondernemers is gehouden. Online marketing expert Wolter van der Weide maakt het daarna gelijk concreet: in een overzichtelijk aantal stappen online ondernemen in de anderhalve-meter economie.

De Coronacrisis raakt iedereen. Het heeft veel gevolgen voor elke onderneming. Hoe anticipeert uw onderneming hierop? Een groot deel van de mkb-ondernemers ziet de (nabije) toekomst toch positief, blijkt uit onderzoek in opdracht van het lectoraat Marketing & Ondernemen van de Hanzehogeschool Groningen en Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO). Tijdens dit webinar hoort u de mening van collega-ondernemers, wellicht bieden deze u nieuwe ideeën om sterker uit deze crisis te komen.

Tijdens dit lunchwebinar presenteert lector Karel Jan Alsem de meest opvallende & inspirerende uitkomsten van het onderzoek. En vertelt online expert Wolter van der Weide van online marketing bureau Daar-om hoe je daar als bedrijf direct mee aan de slag kunt.

​Bent u benieuwd naar de uitkomsten van het onderzoek meld u zich dan nu aan voor het (online) lunchwebinar op donderdag 4 juni 2020 van 12.30 – 13.30 uur.

Ja, ik meld me aan

U ontvangt een dag van tevoren een link naar het webinar om te kunnen deelnemen.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.