Enterprise Europe Network - Nederland

japan-teaser

Wilt u uw activiteiten gaan uitbreiden naar Japan? Enterprise Europe Network Japan organiseert de training; Human Resources Training Programme – Japan Industry Insight (HRTP). Tijdens deze training wordt u volledig op de hoogte gebracht over zaken doen in Japan.

Wat is HRTP?

Dit 4/5 weken durend management programma biedt Europese bedrijven een  goede gelegenheid om in korte tijd een goed beeld te krijgen van het Japanse bedrijfsleven en de manier van zakendoen.

Het programma richt zich op EU managers met een belangrijke rol in het bepalen van het beleid van hun bedrijf in relatie tot Japan, managers die in Japan gaan werken of die graag goed op de hoogte willen blijven van de management praktijk in Japan.

Het programma staat open voor zowel MKB als grootbedrijf en de cursus bevat:

  • Colleges over de Japanse geschiedenis, economie, politiek en wetgeving;
  • Seminars met Japanse zakenmensen (met rollenspel oefeningen over besluitvorming, team management en onderhandeling);
  • Japanse taal, excursies;
  • Optionele individuele bedrijfsbezoeken en matchmaking activiteiten gedurende week 5.

 Data

Programma data: vanaf 11 mei tot 5 juni (of 12 juni) 2015
Deadline aanmelden: 26 februari 2015

Kosten

Voor het Europees MKB gelden speciale deelname condities, zij betalen geen kosten voor de deelname aan dit programma en kunnen tevens aanspraak maken op een toelage van maximaal 3.000 Euro voor gemaakte kosten. De kosten voor verblijf, accommodatie en de reis van – en naar Japan zijn voor eigen rekening. Deze worden na aftrek van de toelage geraamd op ongeveer 1.700 Euro per deelnemer. Tevens dient het bedrijf een borg van 2.000 Euro te voldoen deze wordt teruggestort na de training. Meer informatie over de kosten vindt u in het bestand HRTP – Kosten en op de website.

Informatie

Meer informatie kunt u vinden op de website of stuur een e-mail (in het Engels) naar mevrouw Céline Godart, c.godart@eu-japan.eu

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.