Enterprise Europe Network - Nederland

Banner2

Enterprise Europe Network Nederland organiseert een internationaal matchmaking event op het gebied van tuinbouw tijdens de GreenTech (Amsterdam RAI) op 12 juni. Deze matchmaking biedt bedrijven een ideale gelegenheid om potentiële internationale zakenpartners, of partners voor technologische samenwerking of onderzoek te ontmoeten.

Hoe werkt het?
Via de website www.b2match.eu/greentech2014 kunt u zich aanmelden en een bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aanmaken. Op basis van onlineprofielen weet u wat partijen vragen en te bieden hebben en kunnen deelnemers voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken. Ongeveer één week voor het evenement ontvangt u uw schema met gesprekken. Op deze wijze haalt u het maximale uit uw beursbezoek. De geplande gesprekken duren circa 30 minuten. Zo kunt u op één dag met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking.

In welke sectoren zijn de bedrijven en organisaties actief?
De beurs, conferentie en internationale matchmaking richten zich op Tuinbouw, Sierteelt en op de drie aansluitende duurzaamheidsthema’s Water, Energie en Biobased.

Door wie wordt het georganiseerd?
De internationale matchmaking wordt door Enterprise Europe Network Nederland georganiseerd.

Deelnemen?
Deelname staat open voor standhouders en bezoekers. Inschrijven kan tot en met 4 juni en u heeft tot en met 6 juni de gelegenheid de één-op-één gesprekken te boeken. Deelname is kosteloos.

Meer informatie vindt u op de website www.b2match.eu/greentech2014

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.