Enterprise Europe Network - Nederland

Bent u een mkb-ondernemer met internationale ambities? Wilt u voor het eerst in het buitenland zaken gaan doen, of wilt u uw internationale activiteiten juist uitbreiden? Doe dan mee met de derde editie van de MKB Export Award. De uiteindelijke winnaar van deze exportprijs krijgt een flinke duw in de rug om zijn doel te verwezenlijken.

Er zijn volop mogelijkheden voor het mkb om internationaal zaken te doen. Toch is het voor veel ondernemers nog lastig om die eerste stap te zetten. Met de MKB Export Award willen de organisaties mkb-ondernemers stimuleren hun mogelijkheden te verkennen.

Wat kunt u winnen?
De winnaar van de MKB Export Award 2015 krijgt een exportcheque van € 15.000, een jaar lang gratis lidmaatschap van MKB-Nederland en een Zakenpartnerscan van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Daarnaast ontvangt de winaar een driedaagse talencursus naar keuze van taleninstituut Regina Coeli (‘de nonnen uit Vught’).

Inschrijven voor de award
U kunt zich tot 17 februari 2016 inschrijven voor de MKB Export Award 2015. Bij het inschrijven geeft u aan welke (nieuwe) markt(en) u wilt benaderen en met welk product of dienst. Ook motiveert u hier uw internationale ambities.

Op basis van het profiel, de internationale plannen en de motivatie kiest een deskundige jury uit alle deelnemers begin maart de top 3. Na een aantal aanvullende vragen bepaalt de jury de uiteindelijke winnaar.

MKB Export Award van invloed op verdere ontwikkeling
De winnaar van de MKB Export Award 2014, Marieke Havermans van Onora uit Den Bosch, noemt het ‘een fantastische prijs’. ‘Mijn bedrijf is hierdoor in het zadel geholpen. Door de financiële prijs kon ik mijn mallen naar Nederland laten verschepen. Daarnaast heeft het mij ontzettend veel pr opgeleverd. Ik stond in bijna alle nationale dagbladen, was te horen op BNR Nieuwsradio en ik ben op televisie geweest. De MKB Export Award verandert je van een starter met een leuk idee in een starter die serieus wordt genomen.’

Initiatiefnemers
De prijs is een initiatief van MKB-Nederland, TNT en RVO.nl in samenwerking met taleninstituut Regina Coeli.

mkb export award

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.