Enterprise Europe Network - Nederland

Feines Essen und Trinken

Het symposium Feines Essen & Trinken is een tweedaagse exclusieve bijeenkomst in München op 7 en 8 mei a.s., waarbij ongeveer 800 filiaalleiders, managers en inkopers van grote Duitse supermarktketens uit alle prijssegmenten (o.a. Edeka, Rewe, Lidl) zich over nieuwe producten en laatste trends laten informeren.

Nederland heeft er als partnerland een centraal paviljoen met een kook-eiland en neemt met ca. 15 bedrijven deel. Deze bedrijven kunnen hun producten aan een breed netwerk van relevante (Zuid-) Duitse decision-makers en vooraanstaande inkopers van de retail presenteren. De kans is groot dat het product in het assortiment van een supermarkt wordt opgenomen, omdat de filiaalleiders van enkele supermarktketens zoals Edeka en Rewe zelf kunnen bepalen wat ze aanbieden. Vaak hebben ze meerdere filialen zodat een filiaalleider in Duitsland een belangrijke speler en contact in de retailbranche is.

Deelnamekosten: maximaal € 3.500 (deelname-fee is afhankelijk van aantal deelnemers en daalt bij meer aanmeldingen)

Voor meer informatie of aanmelding kunnen bedrijven terecht bij Anna Meyer van het Nederlandse Consulaat Generaal in München,  via bln-lnv@minbuza.nl.

 

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.