Enterprise Europe Network - Nederland

Expo_Logo

 

Van 18-20 mei wordt de 9e Central China Investment and Trade Expo (Expo Central China 2015) georganiseerd in Wuhan, hoofdstad van de provincie Hubei. De Expo Central China heeft als doel om handel en investeringen van en naar Centraal China te promoten, informatie uit te wisselen en internationale samenwerking te bevorderen. Naast een grootschalige beurs worden er diverse fora en presentaties gehouden.

Met de ‘Rise of the Central China’ campagne investeert de Chinese overheid actief in de ontwikkeling van de zes centraal gelegen provincies (Shanxi, Henan, Anhui, Hubei, Hunan & Jiangxi). Deze provincies huisvesten gezamenlijk een kwart van de Chinese bevolking en een vijfde van China’s economische productie. De economie in Centraal China groeit gestaag, wat mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven biedt om zich in de markt te zetten.

Nederland is tijdens de Expo vertegenwoordigd met een Holland paviljoen, waar naast de negen Nederlandse topsectoren ook investeringsmogelijkheden en kansen voor studie en toerisme in Nederland worden gepromoot. Bezoek voor meer informatie over de Expo Central China de officiële website.

Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het netwerk van ambassades, consulaten en Netherlands Business Support Offices (NBSO) en ook het Enterprise Europe Network.

Bent u geïnteresseerd in kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven in Centraal China? Neem dan contact op met het NBSO Wuhan:

E: nbsowuhan@nbsowuhan.com
T: +86 (0)27-8576 6511

U kunt ook een zakenpartnerscan aanvragen. RVO.nl en de NBSO’s gaan dan voor u op zoek naar betrouwbare en geïnteresseerde zakenpartners.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.