Enterprise Europe Network - Nederland

Op SLUSH’15 in Helsinki ontmoeten startups, tech talent, top level internationale investeerders, executives en media elkaar. Mag jou startup hier niet ontbreken? Meld je dan aan voor de pre-SLUSH Pithcing Competition! en win een ticket naar SLUSH! De pre-SLUSH Pitching Competition is op 11 september bij Rockstart in Amsterdam.Veelbelovende startup? SLUSH is hét epicentrum waar startups, tech talent, top level internationale investeerders, executives en media elkaar ontmoeten.

Tijdens SLUSH ‘14 kwamen 14.000 deelnemers en 3.500 bedrijven naar Helsinki. In bijna 3.800 georganiseerde bijeenkomsten ontmoetten meer dan 750 investeerders startups vanuit de hele wereld.

SLUSH is gegroeid van een bijeenkomst van 300 mensen naar één ​​van de belangrijkste evenementen van zijn soort. De filosofie is hetzelfde gebleven: de volgende generatie grote, wereldveroverende bedrijven helpen succesvol te worden. SLUSH ‘15 vindt plaats op 11 en 12 november in Helsinki.

Aanmelden?

Mag jouw startup niet ontbreken tijdens dit event van het jaar? Meld je dan aan voor de pre-SLUSH Pitching Competition en win een ticket naar SLUSH! De pre-SLUSH Pitching Competition op 11 september bij Rockstart in Amsterdam kan tot 16 augustus (gratis). Uit de aanmeldingen worden 10 startups geselecteerd die op 11 september mogen pitchen. Zij krijgen 1-op-1 professionele pitch-coaching van Noam Kos.

 

 

Bron: RVO

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.