Enterprise Europe Network - Nederland

WTC Leeuwarden | Noord-Nederland organiseert op 2 en 9 juni samen met het Nederlandse Consulaat in Bangalore, India, ondersteunt door Netherlands Enterprise Agency (RVO) een tweetal livestream Webinars waarin de mogelijkheden met de Indiase IT sector worden toegelicht. India is wereldwijd de toonaangevende sourcing bestemming voor IT. Ongeveer 75 procent van het wereldwijde digitale talent komt uit India. India telt verschillende wereldwijde spelers zoals Infosys, Wipro Limited, Tata Consultancy Services, Mindtree en Tech Mahindra. Al diverse Nederlandse bedrijven maken gebruik van Indiaas IT-talent. Deze Webinar serie is bedoeld om de Nederlandse bedrijven vertrouwd te maken met het zakendoen in India en hoe zij kansen kunnen benutten op het gebied van informatietechnologie. De Webinar serie is vooral van belang voor Nederlandse bedrijven die op zoek zijn naar IT-oplossingen, IT-talent, samenwerking, contacten, outsourcing en de manier om zaken te doen met de Indiase IT-sector. www.wtcl.nl/webinar-series-india

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.