Enterprise Europe Network - Nederland

sial-logo

Tijdens 50ste editie(!) van de internationale voedingsmiddelen vakbeurs SIAL, die van 19-23 oktober in Parijs gehouden wordt, heeft u de mogelijkheid om kennis te maken met een grote delegatie Braziliaanse bedrijven

De meetings worden georganiseerd door Enterprise Europe Network. De Braziliaanse bedrijven vertegenwoordigen vrijwel alle segmenten van de voedingsmiddelen sector. Op 19 en 20 oktober zullen zij u graag ontvangen op hun landenpaviljoen in Hal 3 – C002.

 Meer informatie

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de adviseur van Enterprise Europe Network Nederland.

Contactpersoon: Annemarie Destrée
Email: annemarie.destree@rvo.nl

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.