Enterprise Europe Network - Nederland

Actief in de circulaire economie? Grijp deze kans om je netwerk uit te breiden en nieuwe oplossingen te ontdekken met deze bedrijfsmissie naar WCEF.

Het World Circular Economy Forum (WCEF) is een baanbrekend evenement dat bedrijfsleiders, beleidsmakers en experts samenbrengt om de beste circulaire economieoplossingen ter wereld te presenteren. Dit evenement in Brussel toont de meest impactvolle circulaire oplossingen van over de hele wereld, geleid door de nieuwste wetenschappelijke bewijzen. Het programma is ontworpen om gerichte discussies te vergemakkelijken over governance, financiën, mensen en werkgelegenheid, en bedrijf en innovatie – de belangrijkste facilitators die de implementatie van circulaire oplossingen op de grond stimuleren.

Op de eerste twee dagen, 15-16 april, bestaat uit het hoofdevenement met plenaire sessies en parallelle sessies met aanvullende workshops. De volgende dag worden versnellingssessies georganiseerd door WCEF 2024-collaborateurs wereldwijd. Tijdens het evenement organiseert EEN in-site matchmaking-sessies.

EEN Vlaanderen, EEN Brussel en EEN Wallonië hebben hun krachten gebundeld om een bedrijfsmissie te organiseren. Ze nodigen vooruitstrevende bedrijfsleiders, adviseurs en beleidsmakers uit alle EEN-landen van harte uit om elkaar te ontmoeten in Brussel voor een boeiend programma.

Lees de uitnodiging hieronder om meer te weten.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.