Enterprise Europe Network - Nederland

Future MatchOp CeBIT in Hannover, een toonaangevende beurs op het gebied van ICT, organiseert het Enterprise Europe Network de 18e editie van het internationale matchmaking evenement Future Match. Bedrijven en onderzoeksinstituten uit diverse sectoren kunnen hier potentiële partners vinden voor onderzoeksprojecten, technologische overdracht en commerciële samenwerking. Naast ICT bedrijven zijn ook juist potentiële afnemers, gebruikers of samenwerkingspartners uit andere sectoren, zoals bijvoorbeeld de gezondheidszorg, automobielindustrie, energie en techniek, van harte uitgenodigd met als doel een cross-sectorale samenwerking tot stand te brengen.

Datum en locatie

Van 14 tot 18 maart 2016 in Hannover, Duitsland

Kosten

Afnemers van IT oplossingen afkomstig uit andere sectoren dan ICT, kunnen gratis deelnemen.

Deelname aan Future Match kost 110 EUR (excl. BTW). De deelnemers aan dit matchmaking evenement krijgen een gratis toegangskaart voor CeBIT.

CeBIT exposanten krijgen een korting van 50%.

 Aanmelden

Aanmelden kan tot 29 februari 2016 op de website van Future Match. Op deze site kunnen tevens de samenwerkingsprofielen geplaatst worden. In de online-catalogus kunnen de deelnemers elkaar benaderen voor het maken van afspraken. Kort voor aanvang van het evenement krijgt elke deelnemer een tijdschema van de gemaakte afspraken toegestuurd.

Meer informatie?

Michelle Lemmers – michelle.lemmers@rvo.nl

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.