Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

Virtuele matchmaking op de IPEC 2024

13 March - 22 March

De International Production Environmental Community (IPEC) heeft op de IPEC 2024 als doel netwerken en kennisuitwisseling te bevorderen tussen bedrijven uit Beieren en internationale bedrijven, start-ups en onderzoeksinstellingen. Volg op 13 maart de online conferentie en kom daarna via matchmaking in contact met potentiële nieuwe zakenpartners. 

Digitalisering ontmoet duurzaamheid

IPEC richt zich dit jaar op kunstmatige intelligentie en de circulaire economie. IPEC 2024 focust zich met name op experts van productiebedrijven en wetenschappelijke instellingen die geïnteresseerd zijn in een internationale uitwisseling van kennis en die op zoek zijn naar zakelijke en projectpartners. Zij refereert daarbij onder andere aan de volgende UN Sustainable Development Goals; quality education (SDG 4), industry, innovation & infrastructure (SDG 9), responsible consumption & production (SDG 12). IPEC stimuleert de uitwisseling van ideeën en Best Practice Cases  en richt zich specifiek op de onderstaande onderwerpen.

Onderwerpen tijdens IPEC 2024

  • Circular Economy & Recycling Technologies
  • Digital & Sustainable Business Models
  • Artificial Intelligence & Blockchain
  • Automation & Robotics
  • Sustainable Logistics
  • … en nog veel meer

Virtuele matchmaking & pitches

Deel uw kennis en ideeën op IPEC 2024 door online vergaderingen te boeken op het virtuele matchmakingplatform en door uw organisatie te presenteren tijdens de Pitchsessies.

Wanneer

  • De virtuele conferentie en de Pitchsessies zijn gepland voor 13 maart 2024.
  • Het virtuele matchmakingplatform is geopend van 14 tot 22 maart 2024.

Deelname is gratis en wordt naar u uitgezonden via GoToWebinar.

Contact

Wilt u meer weten over dit evenement? Neem contact op met RVO-adviseur Herman Hartgers, door een e-mail te sturen naar: herman.hartgers@rvo.nl

Share This Event

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.