Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

Save the Date! Meet your Future in Sustainability Event 9 Maart 2023

09/03/2023

Krijg exposure voor uw bedrijf tijdens het Meet Your Future in Sustainability Event (Engelstalig) in de middag op 9 maart 2023 in Groningen!

Enterprise Europe Network en hun partners, New Energy Academy en anderen, nemen contact met u op om u te informeren over een evenement dat voor uw bedrijf interessant kan zijn. Op 9 maart 2023 vindt u op Zernike Campus het evenement ‘Meet your future in sustainability’.
Het doel van dit evenement is om talentzoekers en werkzoekenden op het brede terrein van duurzaamheid met elkaar in contact te brengen. Tijdens dit evenement krijgt u de kans om uw voorbeeldige duurzaamheidsmissie, doelen en projecten te laten zien. U hebt de mogelijkheid om nieuw opgeleide en opgeleide professionals in de regio te ontmoeten, die zeer gemotiveerd zijn om hét verschil te maken en te werken in een organisatie die duurzaamheid centraal stelt.
Doe mee met het evenement en bouw meer bekendheid op voor uw bedrijf en verbeter uw zichtbaarheid. Maak gebruik van de mogelijkheid om te kiezen uit een bredere selectie van hoog-getalenteerde/professionele kandidaten en te netwerken met andere zakelijke professionals in de regio.
Tijdens dit evenement geven we informatie aan bedrijven over de opkomende duurzaamheidsmarkt en welke banen gemeengoed worden op de moderne werkplek. Als u wilt, kunt u zelfs vooraf enkele cv’s ontvangen van professionals die het evenement zullen bijwonen en gebruik maken van ons “speeddating”-interviewsysteem om korte interviews te houden.
Een meer gedetailleerd programma van het evenement zal in december 2022 beschikbaar zijn.
Bent u momenteel op zoek naar nieuwe medewerkers op het gebied van duurzaamheid/business/technologie? Wilt u meer weten over een snelgroeiende markt? Wilt u communiceren en netwerken met vastberaden, ambitieuze professionals? Save the date vandaag om op 9 maart langs te komen op Zernike Campus of contact met ons op te nemen voor een bedrijfsstand/workshop op het evenement.
U kunt u aanmelden door gebruik te maken van onderstaande link:

https://newenergyacademy.org/career-event/

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
09/03/2023
Website:
https://newenergyacademy.org/career-event/

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.