Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

Matchmaking tijdens Match XR Slush Helsinki 2023

29/11/2023

Match XR is een jaarlijks pre-evenement van Slush Helsinki, gericht op extended reality (XR), kunstmatige intelligentie (AI), Web3 en meer. Het creëert een overzicht van de huidige Finse XR- en opkomende tech-scene, tilt deze bedrijven naar een hoger niveau en brengt nieuwe start-ups, specialisten uit de industrie, investeerders, studenten en andere tech-enthousiastelingen samen.

Voor wie?

Match XR is interessant voor start-ups, bedrijven, branche-experts, investeerders, academici en studenten die geïnteresseerd zijn in nieuwe oplossingen in virtual reality (VR) & augmented reality (AR), AI, Metaverse, Web3 en alles daartussenin. En die wereldwijd op zoek zijn naar partners en contacten.

Als het grootste evenement voor XR en opkomende technologie in de Scandinavische landen, geeft Match XR opkomende technologiebedrijven de kans om wereldwijd verbinding te maken. Voor een internationaal publiek biedt het een unieke kans om de professionals van de Finse XR te ontmoeten.

Programma

Dit jaar vindt Match XR voor de 7keer op rij plaats. Er zijn ruim 50 exposanten in de Expo Area en er worden meer dan 1000 bezoekers van over de hele wereld verwacht. Bij Match XR krijgt u de kans om:

  • matchmaking bij te wonen;
  • 1-op-1 speedmeetings te hebben met andere deelnemers;
  • getuige te zijn van de Finse Nationale Metaverse Strategy Reveal; en
  • een kijkje te nemen in een virtuele productiestudio.

Bekijk het programma

Aanmelden en deelname

U kunt u aanmelden via de Match XR-informatiepagina van Eventbrite.

Vervolgens maakt u een profiel aan op de B2Match-website van Match XR.

Deelname is gratis.

Vragen?

Heeft u vragen over het Match XR-evenement of de B2Match-website? Neem dan contact op met adviseur Maarten van der Leur van Enterprise Europe Network via maarten.vanderleur@rvo.nl

Share This Event

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.