Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

Matchmaking tijdens European Robotics Forum 2022

28/06/2022 @ 10:00 - 16:00

Ontmoet de deelnemers van het European Robotics Forum en bespreek de eerste ideeën voor samenwerking, ontmoet potentiële nieuwe partners en deel ervaringen!

Het is ons een genoegen om alle deelnemers van het European Robotics Forum (ERF2022) uit te nodigen om deel te nemen aan ons ERF-matchmaking-evenement. Dit matchmaking-evenement, georganiseerd door Enterprise Europe Network en euRobotics, vindt plaats op 28 juni 2022, de eerste dag van de ERF2022.

Matchmaking
Het matchmaking platform biedt alle bezoekers, delegaties én exposanten de mogelijkheid om zich voor te bereiden, zich te presenteren en andere interessante deelnemers uit te nodigen voor 1:1 meetings. De B2B matchmaking vindt plaats op locatie en u heeft de mogelijkheid om bijeenkomsten van 20 minuten met interessante partijen in te plannen. Kortom, een unieke kans voor u om internationale contacten te leggen en nieuwe markten te verkennen.

Datum: 28 juni 2022
Tijd: 10.00 – 16.00 uur.

Plaats:
Congrescentrum Rotterdam Ahoy
Vergaderruimte Dock 6

Wat kunt u verwachten?
Ontmoet ingenieurs, academici, ondernemers, investeerders, maar ook eindgebruikers en beleidsmakers op het gebied van robotica uit heel Europa en daarbuiten om de eerste ideeën voor samenwerking te bespreken en ervaringen te delen;
Houd vooraf geplande ontmoetingen van 20 minuten met een verscheidenheid aan deelnemers naar keuze;

Combinatie van een internationale beurs, 3-daags forum met interactieve workshops, academische bijdragen en interessante side-events;

Hoe deel te nemen?
Door je te registreren op het B2Match-platform kun je vooraf meetings inplannen met andere deelnemers.

BELANGRIJK:
Om deel te nemen aan de matchmaking is het verplicht om een ​​ticket te kopen voor het European Robotics Forum 2022. Een ticket voor ERF2022 is nodig om toegang te krijgen tot de locatie. Koop dan hier je kaartje.

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
28/06/2022
Time:
10:00 - 16:00
Website:
https://erf-matchmaking-2022.b2match.io/

Venue

Ahoy conferentie centrum, Rotterdam
Ahoyweg 10
Rotterdam, Netherlands
+ Google Map

Organizer

RVO
View Organizer Website

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.