Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

Matchmaking event voor Food & Beverages in Oostenrijk

04/10/2023

Matchmaking event voor Food & Beverages in Oostenrijk op 4 oktober is de exclusieve gelegenheid voor inkopers van levensmiddelen en dranken om leveranciers en producenten in Wenen te ontmoeten en te proeven van Oostenrijk!

De Oostenrijkse Federale Economische Kamer organiseert het internationale B2B-evenement voor Oostenrijkse voedselproducenten, detailhandelaren en groothandelaren.

Het is een fantastische gelegenheid voor u om nieuwe producten te kopen, leveranciers te ontmoeten en ideeën uit te wisselen met besluitvormers uit de hele wereld.

U reist naar Wenen voor B2B-ontmoetingen met Oostenrijkse levensmiddelen- en drankenproducenten, bezoekt bedrijven, maakt een rondleiding door hun productiefaciliteiten en geniet van een informatieve lezing over de Oostenrijkse levensmiddelenindustrie.

Het evenement staat open voor kopers en deskundigen op het gebied van voeding en dranken uit de detail- en groothandel wereldwijd. Het aantal plaatsen is beperkt, dus registreer u nu! Voor degenen die niet naar Wenen kunnen reizen, bieden we online bijeenkomsten aan.

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
04/10/2023
Event Tags:
,
Website:
https://food2023.b2match.io/

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.