Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

MariMatch Europort 2023

09/11/2023 - 10/11/2023

Marimatch, het internationale maritieme B2B matchmaking evenement georganiseerd door Enterprise Europe Network, richt zich op internationale samenwerking om innovatie te versnellen.

Profiel deelnemers:

Het evenement richt zich op alle bezoekers en exposanten van Europort die op zoek zijn naar kansen op het gebied van internationale samenwerking en innovatie. Of het nu gaat om gevestigde MKB’s, belangrijke toonaangevende bedrijven, startende bedrijven, onderzoeksinstituten of filialen. Meer in detail gaat het om scheepseigenaren, werfmanagers, scheepsontwerpers, superintendanten, vlootmanagers, scheepsmakelaars, technisch ingenieurs, scheepsarchitecten en alle andere maritieme professionals die betrokken zijn bij scheepsbouw, -reparatie of -verbouwing.

Matchmaking voordelen:

MariMatch 2023 is een unieke gelegenheid om nieuwe internationale contacten te leggen en een zeer effectief internationaal forum om potentiële zakenpartners te ontmoeten en allerlei samenwerkingsmogelijkheden te verkennen. MariMatch biedt:

    • Toegevoegde waarde aan uw beursdeelname
    • Toegang tot een grote verscheidenheid aan relevante MKB’s, fabrikanten van originele onderdelen, leveranciers en belanghebbenden op het gebied van onderzoek en innovatie, zoals technostarters, academici en onderzoeksinstituten.
    • Selectie en bevestiging van persoonlijke ontmoetingen vooraf via een online catalogus
    • Gerichte bijeenkomsten van 20 minuten

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Start:
09/11/2023
End:
10/11/2023
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
https://marimatch-europort-2023.b2match.io/

Venue

Ahoy conferentie centrum, Rotterdam
Ahoyweg 10
Rotterdam, Netherlands
+ Google Map

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.