Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

Innovatie matchmaking event Europees Defensie Fonds Griekenland – Nederland

08/05/2023

Van 9 tot en met 11 mei 2023 vindt de DEFEA plaats in Athene, Griekenland. De DEFEA is een spraakmakende internationale defensiebeurs waar internationale bedrijven defensiesystemen voor grond-, zee-, lucht- en ruimtevaart, nationale en cyberveiligheid presenteren.

De DEFEA wordt georganiseerd door het Griekse Ministerie van Nationale Defensie met deelname van de Hellenic Manufacturers Association of Defense Material (SEPKY) en wordt georganiseerd door ROTA Exhibitions Griekenland. Om de Nederlands-Griekse defensiesamenwerking in het kader van het Europees Defensiefonds (EDF) te stimuleren, organiseren de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en de Nederlandse Industrieën voor Defensie en Veiligheid (NIDV) op maandag 8 mei in Athene een matchmaking event. U kunt deze matchmaking zien als het perfecte moment om kennis te maken met de Griekse defensie-industrie partners.

Het matchmaking event wordt afgesloten met een netwerkreceptie op de residentie van de Nederlandse ambassadeur in Griekenland.

De matchmaking en de delegatie worden georganiseerd rond het Partners for International Business (PIB) programma ‘Dutch Coalition for Defense and Security (DCDS) in Griekenland’. Kijk voor meer informatie en registratie op Innovation matchmaking event European Defence Fund Greece – The Netherlands – Welcome (b2match.io).

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
08/05/2023
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
https://gr-nl-edf-matchmaking.b2match.io/

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.