Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

Iceland Geothermal Conference 2024

28 May - 30 May

IGC2024 zal een verrijkt programma presenteren, gevuld met kennis, ervaring, zakelijke kansen en geweldige netwerkevenementen. IGC is een op zaken gericht evenement waar de belangrijkste spelers uit de internationale geothermische industrie van over de hele wereld samenkomen. Het evenement omvat drie parallelle sessies over geothermische energie, met de nadruk op stabiliteit en veiligheid, duurzaamheid en innovatie, levensvatbaarheid en winstgevendheid, en biedt een uitgebreide verkenning van deze belangrijke hernieuwbare energiebron.

Enterprise Europe Network organiseert een gratis onsite B2B-matchmakingevenement tijdens de IGC2024-conferentie. De matchmaking verwelkomt bedrijven en experts uit alle sectoren van de geothermische industrie. De matchmaking onsite vergaderingen vinden plaats op de 1e verdieping van het Harpa Conference Centre op donderdag 30 mei 2024.

Registratie en deelname aan de matchmaking zijn GRATIS, klik hier om te registreren.

Waarom deelnemen?

De Matchmaking is een unieke kans om nieuwe internationale contacten te leggen en een zeer effectief internationaal forum om potentiële zakenpartners te ontmoeten en allerlei samenwerkingsmogelijkheden te verkennen. Het biedt:

  • 20 minuten durende bijeenkomsten.
  • Toegevoegde waarde aan uw deelname aan de handelsbeurs.
  • Onsite vooraf geplande meetings, waar je de kans krijgt om te praten met potentiële investeerders, onderzoekers, professionals uit de industrie, beleidsmakers of belanghebbenden.
  • Selectie en bevestiging van face-to-face ontmoetingen van tevoren via een online catalogus.
  • Met de ‘b2match’-app kunt je gemakkelijk ontmoetingen boeken en beheren.

Wie kan deelnemen?

Het evenement is gericht op alle deelnemers aan de IJslandse Geothermische Conferentie, waaronder: bedrijven, clusters, internationale besluitvormers, evenals onderzoeks- en innovatiestakeholders uit de geothermische waardeketen. Je moet je registreren voor IGC 2024 om deel te nemen aan dit B2B-matchmakingevenement.

Share This Event

216643
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Details

Start:
28 May
End:
30 May
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://www.b2match.com/e/matchmaking-igc-2024

Venue

Harpa Conference Centre
Austurbakka 2
Reykjavík, Iceland
+ Google Map

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.