Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

Health Valley Event 2023

30/03/2023

Het Health Valley Event (HVE) op 30 maart 2023 in Pathé Nijmegen is hét meest vooruitstrevende zorginnovatie event van Nederland en tevens dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met innovaties, business en wetenschap in de Life Sciences & Health sector. Afgelopen jaren trok het event jaarlijks zo’n duizend bezoekers, live op locatie, online of in een hybride opzet.

Een greep uit het programma

• Ernst Kuipers, Minister VWS zal het programma openen.
• Twee inspirerende keynote sprekers: Sietske Rozie, over ‘Transitie van intelligentie in de zorg’ en Maroeska Rovers over het belang van technologie.

En we hebben tal van interessante parallelle sessies:
• Van ggz-zorg naar mentale gezondheid: In Doetinchem bouwen lokale partijen sinds januari 2022 in co-creatie een ecosysteem mentale gezondheid (GEM), laat je inspireren door de best practices.
• Waardegedreven zorg, wat betekent dat eigenlijk: Samen met onze partner TNO en diverse experts ontdek je de wereld achter de term waardegedreven zorg. Wat houdt deze veelgebruikte term nu eigenlijk écht in en hoe meet je waardegedreven zorg in de praktijk?
• Werknemer en technologie, opschalen best practices: In deze sessie gaan de HAN en WZW als werkgeversorganisatie in gesprek over hoe technologie de effectiviteit en inzetbaarheid kan optimaliseren.
• Sessies zijn deels in het Nederlands en deels in het Engels

Matchmaking event:

Tijdens het event wordt in samenwerking met het Enterprise Europe Network een internationale fysieke matchmaking georganiseerd.

Creëer een eigen sessie!

Heb je interesse om jouw bedrijf of organisatie te presenteren in een eigen sessie of wil je op een andere manier gebruik maken van de profileringsmogelijkheden op het HVE, bijvoorbeeld op de beursvloer? Bekijk het complete aanbod van profileringsmogelijkheden op de event website.

Bestel je ticket

Tickets kosten € 375,- (per persoon, exclusief btw) en zijn inclusief entree, lunch, diner, parkeren en volledig toegang tot alle sessies, beursvloer en 1-1 matchmaking mogelijkheden. LET OP !: Sessies zijn deels in het Nederlands en deels in het Engels.

Meer info & tickets: https://www.healthvalleyevent.com/

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
30/03/2023
Cost:
€ 375
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://www.healthvalleyevent.com/

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.