Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

EUREKA Globalstars Taiwan Call 2024: Virtuele matchmaking hightechtechnologieën en duurzaamheid

09/11/2023 - 14/01/2024

Doet u onderzoek naar en/of bent u bezig met innovatie in hightechtechnologieën of duurzaamheid? En wilt u daarin samenwerken met één of meerdere partners uit Taiwan? Dan is deze GlobalStars call van het Eureka-netwerk mogelijk iets voor u.

Budget en looptijd

Startdatum:
maandag 20 november 2023
09:00 (CET)
Einddatum:
dinsdag 28 mei 2024
17:00 (CEST)
Maximaal per project: € 350.000
Totaal budget:
€ 925.000
De GlobalStars oproep ‘High Tech Technologies & Sustainability’ is een initiatief van de Eureka-landen Canada, Finland, Oostenrijk, Nederland en Zweden.

Doel

Met deze oproep stimuleert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat Nederlandse ondernemers, kennisinstellingen en onderzoeksorganisaties om marktgerichte R&D-projecten uit te voeren op het gebied van hightechtechnologieën of duurzaamheid met innovatieve Taiwanese partners. Nederlandse kennisinstellingen kunnen als projectpartner deelnemen. Als u deelneemt, ontvangt u financiële ondersteuning via de overheid van ieder deelnemend land.

Voor deze oproep kunt u projectvoorstellen indienen voor hightechtechnologieën of duurzaamheid, bijvoorbeeld op het gebied van onderstaande subthema’s (u mag echter ook voor andere subthema’s indienen):

 • Hightechtechnologieën:
  • Halfgeleiders en fotonica (geïntegreerde circuits)
  • Digitale gezondheid en biotechnologie
  • Telecommunicatie (5G, 6G)
  • Geavanceerde productie
 • Duurzaamheid:
  • Mobiliteit
  • Circulaire economie

Virtuele matchmaking

Deze Virtuele matchmaking website van Enterprise Europe Network biedt informatie over de EUREKA Globalstars Taiwan Call 2024 en is ook een virtuele marktplaats waar u projectmogelijkheden kunt zoeken en presenteren. Tevens biedt het de mogelijkheid om in contact te komen met potentiele organisaties uit Taiwan en vijf deelnemende landen van het EUREKA-netwerk, namelijk Oostenrijk, Canada, Finland, Nederland.

 

Share This Event

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.