Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

EU-Japan Biotech & Pharma Partnering Conference 2022 

26/09/2022 - 30/09/2022

De EU-Japan Biotech & Pharma Partnering Conference 2022 biedt zakelijke contacten aan professionals uit de industrie die op zoek zijn naar potentiële partners in de biotech- en farmaceutische sector. Na twee jaar alleen online te zijn geweest, wordt het partnerevenement op 11 oktober weer fysiek gehouden in Osaka, met extra online sessies van 26 tot 30 september.

Deelnemers kunnen kiezen of ze deelnemen aan de online sessies in september, de on-site sessies in Osaka op 11 oktober of beide soorten sessies.

De conferentie die voornamelijk zal worden bezocht door professionals uit de regio Kansai / Osaka, die al meer dan 400 jaar bekend staat als “een stad van geneesmiddelen”.
Osaka herbergt veel farmaceutische bedrijven, het kenniscentrum en universiteiten. Osaka en naburige prefecturen zijn nu zeer actief in het ontwikkelen en ondersteunen van innovatieve geneeskunde op basis van regeneratieve geneeskunde. De doelgebieden van het evenement dit jaar zijn:
(1) Drug discovery en drug discovery ondersteuning,
(2) Regeneratieve geneeskunde,
(3) Therapeutische middelen, diagnostische middelen, en
(4) AI en IoT-technologieën gerelateerd aan 1 tot 3.

Data:
Online b2b matchmaking sessies 26 – 30 september 2022
Onsite b2b matchmaking sessies 11 oktober 2022, in Hotel Hankyu International in Osaka (Japan)

Deelname en voertaal:
Deelname is gratis voor organisaties uit Japan en/of de EU.
Voertaal is Engels.

Registratie:
Alle gesprekken dienen vooraf via het online b2match platform te worden geregeld. In september worden online sessies gehouden in de vorm van videogesprekken, die rechtstreeks via dit partneringplatform kunnen plaatsvinden zonder dat er extra software nodig is. Op 11 oktober vinden de gesprekken on-site plaats in Hotel Hankyu International in het centrum van Osaka. Deelnemers aan deze sessies zullen vóór 11 oktober op de hoogte worden gebracht van hun laatste vergaderschema met exacte vergadertijd en locatie. Deelname op afstand aan de on-site sessies in Osaka is niet mogelijk.

Biotech- en farmaceutische bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe zakelijke kansen in Japan, schrijf u nu in om 1-1-bijeenkomsten met Japanse bedrijven te boeken.

–> Klik hier om je aan te melden voor het evenement!

Meer informatie:
Wilt u meer informatie over dit specifieke evenement, of wilt u meer informatie over zakendoen in Japan?
Neem contact op met het Consulaat-Generaal van Nederland in Osaka: osa-ea@minbuza.nl
Of neem contact op met Tjwan Tan, Adviseur Healthcare, Biotech en Farma bij Enterprise Europe Network Nederland tjwan.tan@rvo.nl

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Start:
26/09/2022
End:
30/09/2022
Event Tags:
, , ,

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.