Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

EEN Matchmaking tijdens HY-FCELL 2023

13/09/2023 - 14/09/2023

Op 13 en 14 september 2023 vindt het hy-fcell” 2023 evenement plaats, Stuttgart Messe in Duitsland. Op dit internationale jaarlijkse platform voor de waterstof- en brandstofcelindustrie kunt u deelnemen aan een inspirerende Engelstalige conferentie, interactieve plenaire sessies en workshops, en tevens een internationale handelsbeurs bezoeken.

Het programma van hy-fcell 2023 omvat een breed scala aan onderwerpen, zoals brandstofcelcomponenten, waterstofproductie en -infrastructuur, brandstofcelsystemen, toepassingsgebieden voor waterstoftechnologieƫn, fabricagetechnologie voor brandstofcelcomponenten en -systemen, onderzoek, ontwikkeling, en dienstverlening, alsook uitdagende R&D projecten met brandstofcellen.

Tevens organiseert het Enterprise Europe Network een B2B-matchmaking. Deze zakelijke ontmoetingen zijn ontworpen om doelgerichte 1-op-1-contacten te faciliteren tussen deelnemers. In vooraf geplande afspraken van 20 minuten kunt u efficiƫnt gesprekken voeren om uw tijd optimaal te benutten.

Deelname aan de B2B-matchmaking is kosteloos en biedt tal van voordelen:

  • Tijdbesparing: Gebruik speciaal voorbereide ontmoetingen om uw bezoek aan het evenement zo effectief mogelijk te maken.
  • Resultaat: Het matchmaking-systeem zorgt ervoor dat u in contact komt met gekwalificeerde partijen die relevant zijn voor uw zakelijke doelen.
  • Inzichten en informatie: Krijg waardevolle inzichten en details over de bedrijven waarmee u gesprekken voert.
  • Internationale marktkennis: De matchmaking biedt tevens een gelegenheid om ervaringen en informatie te delen over internationale markten.

Wanneer u zich registreert voor de matchmaking bij hy-fcell, ontvangt u een gratis toegangsticket voor het matchmakingevent op hy-fcell. Om toegang te krijgen tot de conferentie ontvangen deelnemers aan de matchmaking een korting van 20% op het conferentieticket.

Registreer u vandaag nog online en kom naar dit event!

 

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Start:
13/09/2023
End:
14/09/2023
Event Tags:
,
Website:
https://hy-fcell-2023-b2b-meetings.b2match.io/

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.