Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

Bedrijfsmissie naar WCEF

15 April @ 08:00 - 17 April @ 17:00

Het World Circular Economy Forum (WCEF) is het evenement dat zakelijke leiders, beleidsmakers en experts samenbrengt om de beste circulaire economieoplossingen ter wereld te presenteren. Dit evenement in Brussel toont de meest impactvolle circulaire oplossingen van over de hele wereld, geleid door het nieuwste wetenschappelijke bewijs. Het programma is ontworpen om gerichte discussies te vergemakkelijken over beleid, financiering, mensen en werkgelegenheid, en bedrijfs- en innovatie – de belangrijkste bemiddelaars die de implementatie van circulaire oplossingen op de grond stimuleren.

Tijdens de eerste twee dagen, 15 – 16 april, vindt het hoofdevenement plaats, bestaand uit plenaire sessies en parallelle sessies met aanvullende workshops. De dagen erna worden versnellingssessies georganiseerd door WCEF 2024-medewerkers wereldwijd. Tijdens het evenement organiseert EEN matchmaking-sessies op locatie.

EEN Vlaanderen, EEN Brussel en EEN Wallonië hebben hun krachten gebundeld om een bedrijfsmissie te organiseren. Ze nodigen vooruitstrevende zakelijke leiders, adviseurs en beleidsmakers uit alle EEN-landen van harte uit om samen te komen in Brussel voor een interessant programma.

 • 15-16 april
  • Exclusieve toegang tot de WCEF-conferentie (alleen op uitnodiging)
 • 17 april
  • Toegang tot het BE Circular Economy Forum: Beyond Experimentation
  • Deelname aan de matchmaking-sessie
  • Bezoeken aan circulaire bedrijven in België

Deelname aan de bedrijfsmissie is gratis. Dit omvat toegang tot WCEF op 15 en 16 april, evenals het Belgische evenement op 17 april. Bovendien worden deelnemers uitgenodigd om deel te nemen aan het matchmaking-evenement en de bedrijfsbezoeken. Houd er rekening mee dat kosten met betrekking tot vluchten naar en van Brussel en verblijf niet worden gedekt.

U kunt zich aanmelden voor de bedrijfsmissie via dit formulier.

Share This Event

 • This event has passed.

Details

Start:
15 April @ 08:00
End:
17 April @ 17:00
Event Category:
Event Tags:
, ,

Venue

SQUARE convention centre
Kunstberg
Brussel, 1000 Belgium
+ Google Map
View Venue Website

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.